Μύρισε καλοκαίρι και μαζί με τον καιρό αλλάζουμε και εμείς διάθεση.

Φοράμε το καλύτερο μας χαμόγελο, βάζουμε το αντηλιακό μας και φυσικά το μαγιό μας και φεύγουμε για παραλία!

Είστε έτοιμοι; Εμείς πάντως ναι, ακολουθήστε μας!

Με μεγάλη μας χαρά σας καλωσορίζουμε στον μοναδικό κόσμο του SUC.GR τα ξεχωριστά και άκρως παιχνιδιάρικα μαγιό για μπαμπά και γιο.

Μετά την οικογενειακή συλλογή σε πιτζάμες μπαμπά και γιο που όλοι λατρέψατε ήρθε η σειρά των μαγιό που όλοι μας τόσο αγαπάμε αυτή την περίοδο και αν ήταν δυνατόν δεν θα τα βγάζαμε από πάνω μας. Η μόδα δεν κοιτάζει ηλικίες! Θέλοντας να φέρουμε ακόμα πιο κοντά τους μπαμπάδες με τους γιους τους στην παραλία, επιλέξαμε για αυτό το καλοκαίρι τη σειρά μαγιό Like father, Like son, η οποία προστάζει κοινές εμφανίσεις με το ίδιο μαγιό.

Παιχνιδιάρικα μοτίβα σε σορτσάκια από microfiber μεσαίου μάκρους, με ελαστική μέση και κορδόνι για καλύτερη εφαρμογή χαρακτηρίζουν την ξεχωριστή αυτή συλλογή του SUC.GR. Μόλις κυκλοφόρησε μια αξιολάτρευτη συλλογή μαγιό μπαμπά και γιου και είμαστε σίγουροι ότι θα θέλετε να τα κάνετε όλα δικά σας.

Μην αγχώνεστε όμως, γιατί οι τιμές θα σας ξετρελάνουν και ίσως να αγοράσετε περισσότερα από ένα μαγιό!

Τα μαγιό για τον μπαμπά κοστίζουν 18,80€ και για το γιο 13,90€.

Ένα από τα “καθήκοντα” του να είσαι γονέας είναι να επιλέγεις τη ντουλάπα του παιδιού σου και είμαστε σίγουροι ότι σχεδόν όλοι λατρεύουν να διαλέγουν ρούχα για τα μικρά τους.  Πάνω στην ώρα με τον καλοκαιρινό ήλιο, ήρθε και η Limited συλλογή Like Father, Like Son. Η αποκλειστική συλλογή διαθέτει μοντέρνα μαγιό σε μοναδικά και ξεχωριστά σχέδια για μπαμπά και γιο για να διατηρήσετε το στυλ της οικογένειάς σας όλο το καλοκαίρι.

Τα μεγέθη κυμαίνονται από 4-6 ετών έως 12-14 ετών για παιδιά και από Small έως και 2XL για τους άνδρες, όπως θα δείτε δημιουργήσαμε όσο περισσότερα μεγέθη μπορούσαμε για να καλύψουμε διαφορετικούς σωματότυπους.

Οι ρίγες, οι φοίνικες, τα καραβάκια αλλά και τα φρούτα θα ξεχωρίσουν στην παραλία, στην πισίνα ή και στα μπάρμπεκιου από τα υπόλοιπα μαγιό.

Τα προϊόντα από τη συλλογή like Father, like Son είναι μία πολύ πρωτότυπη ιδέα για δωράκια στους αγαπημένους μας και όχι μόνο για τη δική μας οικογένεια αλλά και για φίλους και γνωστούς στο περιβάλλοντα κοινωνικό μας κύκλο.

Οι αντιδράσεις ειδικά των μικρών μας φίλων όταν φοράνε ίδια ρούχα με τους γονείς τους είναι αξιολάτρευτες και γι' αυτό το λόγο θέλουμε ξανά και ξανά να τους χαρίζουμε αυτό το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό.

Μία πρόταση από εμάς είναι να αφήσετε τα μικρά σας να διαλέξουν αυτά το σχέδιο που προτιμάνε περισσότερο, ούτως ώστε να αποφύγετε παράπλευρες γκρίνιες.

Μοιραστείτε in fashion στιγμές και χαρείτε το καλοκαίρι όσο ποτέ ξανά!

Περιμένουμε να δούμε τις κοινές σας φωτογραφίες με τα ξεχωριστά μαγιό για μπαμπά και γιο από τη συλλογή like father, like son στα social media μας, κάνοντας μας tag. Όλες οι φωτογραφίες θα αναδημοσιευτούν στα εταιρικά μας προφίλ.

Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα καλοκαιριού σε όλους, με ανεμελιά και περισσότερες αγκαλιές όπως τα προηγούμενα χρόνια!